Grei hadde full kontroll på dagens oppgjør mot nykommerne Stavanger. Foto: Børge Andreassen

Stavanger knust da Grei kom på besøk

Grei ga aldri nykommerne Stavanger noen sjanse i helgens første møte mellom lagene.

Dagens gjester bruke noen få minutter før de tok ledelsen, og Mari Hille Christoffersen sendte Grei i føringen. Stavanger var sjanseløse i den første perioden, og 1-15 i skuddstatistikken taler sitt tydelig språk. Anført av femmålsscorer Kine Hedlund Eriksen var det aldri noe snakk om hvor poengene skulle havne.

Grei hadde full kontroll på oppgjøret og etter 7-0 etter den første perioden, ordnet man ytterligere to mål i midtperioden. I den tredje perioden rant det på videre, og Grei stoppet ikke før de hadde vunnet kampen med 13-0. Allerede i morgen møtes lagene på nytt. KAMPFAKTA