Sandnes viste lørdag at de er et lag å regne med i toppen på tabellen, kan de fortsette seiersmarsjen i dag mot Sarpsborg? Foto: Kent Henriksen

Spennende oppgjør venter under søndagen

To kamper i eliteserien for menn avslutter helgens runde, der Sarpsborg får besøk av Sandnes og Akerselva skal måle krefter med Harstad.


Sarpsborg-Sandnes
12.00 Skjeberghallen

SE KAMPEN / LIVE

Sarpsborg trengte straffekonkurranse for å vinne gårsdagens kamp mot Nor 92, og i dag får de besøk av et meget sterkt lag fra vest. Sandnes imponerte tidvis i gårsdagens kamp mot Slevik, der de vant for aller første gang. Sarpsborg må gjøre en god kamp om de skal få noe med seg fra dette oppgjøret, for Sandnes har vist gang på gang denne sesongen at de er et lag som kommer å kjempe helt i toppen av tabellen. 

Coolbet odds: ikke publisert

Akerselva-Harstad
12.30 Grefsenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Sesongens første trepoenger ble innkassert i går for Akerselva, som garantert øyner poeng i dag da Harstad kommer på besøk, med muligheter for å klatre på tabellen. Gjestene har startet sesongen godt og imponert også mot god motstand, så det blir ingen lett oppgave. Med seier for gjestene i dag tar de et godt byks fra de nedre strekene, så det blir garantert en spennende kamp om poengene. 

Coolbet odds: ikke publisert