Det ble jevnt og spennende da Gjelleråsen fikk besøk av Nor 92 fredag. Foto: Tor Anders Dalland

Spennende oppgjør i Lihallen fredag kveld

Gjelleråsen fikk besøk av Nor 92 for sesongens andre treningskamp lagene imellom fredag kveld.

50 tilskuere i Lihallen fikk se hjemmelaget ta ledelse i det 14. minutt, da unggutten Colin Christopher Oustad scoret. Ledelsen ble kortvarig for Didrik Ripel ordnet balanse i regnskapet tre minutter før periodepausen.

I midtperioden var det gjestene som scoret det eneste målet. Mathias Gommeruds mål etter 12 minutter så til at det var Nor 92 som ledet da det gjensto tjue minutter av kampen.

Den tredje perioden ble tung for hjemmelaget. Jørgen Ripel doble ledelsen etter tre minutter, og selv om det kom to kjappe scoringer fra hjemmelaget signert Even Holm Hjelmerud og Oustad med sitt andre, var det gjestenes kveld. Med to minutter igjen sørget Axel Wallin for 4-3 før finnen Aleksi Järvenpää setter den siste spikeren i kisten. KAMPFAKTA