Gjelleråsen spiller mot nykommer Ull/Kisa i ettermiddag, blir det sesongens andre seier? Foto: Kent Henriksen

Spennende oppgjør i dagens eliteserierunde

Det spilles fire kamper i eliteserien for menn i ettermiddag, der det står flere spennende oppgjør på programmet.


Slevik-Tunet
14.00 Gressvikhallen

SE KAMPEN / LIVE

To lag som hatt noen tøffe bataljer opp gjennom sesongene, men de seneste sesongene har Tunet vært et nummer for store for Slevik. Østfoldingene har et noe sterkere lag denne sesongen, men startet sesongen med tap og står med null poeng så langt. Tunet på sin side har fått en knallstart på sesongen med tre storseiere og full pott etter tre kamper. De får tåle å være favoritter også i dagens kamp, men visst håper vi på at det igjen blir en thriller i Gressvikhallen. 

Coolbet odds: Slevik 13.00 uavgjort 15.00 Tunet 1.07

Narvik-Nor 92
15.00 Parken flerbrukshall

SE KAMPEN / LIVE

Liten tvil om at Narvik får en tøff oppgave når Nor 92 for første gang kommer på besøk. Gjestene har startet med to seiere, og det mot to tøffe motstandere. Narvik på sin side imponerte sørover sist helg, og knabbet med seg poeng mot Akerselva før de sjokkstartet mot Tunet. Det holdt ikke hele veien inn, men Narvik viste at de er en hardtjobbende gjeng som kan lage trøbbel for sine motstandere. Nor 92 får tåle å være favoritter, men her kan det fort bli litt mer spennende enn gjestene ønsker. 

Coolbet odds: Narvik 15.00 uavgjort 15.50 Nor 92 1.06

Kan Narvik ta tidenes første seier i eliteserien i dagens oppgjør mot Nor 92. Foto: Kent Henriksen

Sveiva-Sandnes
15.00 Rommenhallen

SE KAMPEN / LIVE

To klubber som har fått en dårlig start på sesongen, og som etter to kamper fortsatt har tilgode å vinne en kamp. Lagene møttes i sluttspillet sist sesong, og da var det Sveiva som stakk av med seieren. Stovner-klubben får tåle å være favoritter også i dagens oppgjør, men Sandnes kan fort bite godt fra seg i kampen om sesongens første seier. 

Coolbet odds: Sveiva 1.70 uavgjort 7.00 Sandnes 2.90

Gjelleråsen-Ull/Kisa
15.30 Slattumhallen

SE KAMPEN / LIVE

Gjelleråsen får besøk av nykommer Ull/Kisa, til det som fort blir et meget spennende oppgjør. Lagene har møttes tidligere, både på forsesongen ifjor og i kvalifiseringen til eliteserien, og det er allerede litt temperatur mellom lagene. Dette oppgjøret har potensiale å bli meget spennende, og kanskje må det straffer til for å skille lagene?

Coolbet odds: Gjelleråsen 2.15 uavgjort 6.00 Ull/Kisa 2.25