Det ble jevnt og spennende i Lihallen da Gjelleråsen fikk besøk av Grei til treningskamp. Foto: Tor Anders Dalland

Spennende oppgjør da Gjelleråsen fikk besøk av Grei

Gjelleråsen og Grei målte krefter foran sesongstarten neste uke, og det ble kanskje litt jevnere enn man hadde forventet på forhånd.

Det er liten tvil om at Gjelleråsen ser langt giftigere ut enn sist sesong, og med nysigneringen Moa Bernvid på plass gjorde man en god figur mot et av forrige sesongs topplag Grei.

Gjestene tok ledelsen da Kajsa Liljefors fant nettmaskene i det åttende minuttet, men så repliserte hjemmelaget med scoring fra Mari Kristensen i det 13. minutter før Ingvild Meyer Sørflaten ordnet 2-1 halvannet minutt før pause.

Moa Bernvid debuterte for Gjelleråsen og scoret mål i sin debut. Foto: Tor Anders Dalland

I den andre perioden var Marie Gundersen sist på ballen i det sjette minuttet og ordnet balanse i regnskap, men så fikk hjemmepublikum juble for Bernvids første scoring i grønt og hvitt, under minuttet senere. Det var jevnt og spennende, men Greis Liljefors var ikke ferdig, og to ganger rett før pause ordnet hun tomålsledelse til gjestene før lagene gikk i garderoben.

Det ble spennende da Greis Ida Karevold og Gjelleråsens Linda Adolphson målte krefter onsdag kveld. Foto: Tor Anders Dalland

Kampens tredje periode ble spennende, for Helene Bwiza Karlstrøm reduserte halvveis i perioden, og da Kristiansen scoret sitt andre for kvelden bare halvminuttet senere var det uavgjort. Det ville ikke Kine Hedlund Eriksen ha noe av, og brukte 13 sekunder på å sende gjestene i føringen igjen. Selv om Gjelleråsen prøvde komme ajour, ble det Grei som stakk av med seieren, såvidt. KAMPFAKTA