Kristoffer Bakke er klar for spill i Nor 92 neste sesong. Foto: Nor 92

Landslagsspiller klar for Nor 92

Nor 92 får en solid forsterkning da de har landet signaturen til landslagsspiller Kristoffer Bakke.


Kristoffer Bakke gjorde stor suksess i Greåker med 84 scoringer på 56 kamper for toppklubben. Nå er det imidlertid klart at Bakke blir å finne i Nor 92 de neste to sesongene, ettersom landslagsspilleren har flyttet til Drammen.
- Først og fremst falt valget på Nor 92 da jeg flyttet til Drammen, troppen ser veldig spennende ut med flere unge spillere som har et veldig stort potensialet. I tillegg kjenner jeg jo flere i Nor 92 fra før som også hjalp til i avgjørelsen, sier Bakke til klubbens hjemmeside. 

Nå håper han at han med sin rutine fra spill i Gjelleråsen, Sveiva, Karlstad og Greåker kan bidra til å løfte et ungt og urutinert Nor 92-lag. 
- Min personlige målsetninger for den kommende sesongen er at jeg skal bidra både på og utenfor banen til at man har den innstillingen som kreves for å ta det neste steget. I tillegg håper jeg selvfølgelig at mine styrker på banen som kanskje syns aller mest offensivt, men også det defensive skal kunne være med til hjelpe Nor 92 til å ta det neste steget.

Bakke har 20 landskamper for Norge der det har blitt ni poeng (8+1).