Greåker vant stort på hjemmebane i kveldens lokaloppgjør. Foto: Kent Henriksen

Slusene åpnet i den tredje perioden

Greåker vant dagens lokaloppgjør mot Fredrikstad med 12-1, etter at det raknet for gjestene i den tredje perioden.

Fredrikstad hang brukbart med i to perioder før det raknet fullstendig mot Greåker i kveld. Sarpingene vant 12-1 anført av Arvid Wibring Lindqvist som gjorde fem poeng (2+3) for hjemmelaget.

181 tilskuere så kampen i Tindlundhallen, som hadde de fleste elementer man trenger i et lokaloppgjør.

De første to scoringene sto ungguttene Niklas Sebastian Norheim og Ludvig Løken Bauer for, og med tre scoringer på under tre minutter hadde Greåker et godt tak om hendelsene allerede før det var halvspilt i den første perioden.

I midtperioden økte hjemmelaget sin ledelse, men gjestene fikk en god mulighet med et fem minutters overtall, men da det sluttet uavgjort var mulighetene for å krype nærmere borte.

Hjemmelagets tredje periode var god, og syv ganger måtte gjestene hente ballen ut av eget nett. Det betyr at kampen endte 12-1 og hjemmelaget kunne med seieren klatre opp på tredjeplass på tabellen. KAMPFAKTA