Slo reservepreget Sveiva og seiler mot sluttspill

Nykommer Ull/Kisa har et bein godt plantet i NM-sluttspillet etter seier over Sveiva i ettermiddag.

Sveiva kom til dagens kamp med en “alternativ tropp” etter bråk internt i klubben, og var langt fra storfavoritter til seier i Jessheim flerbrukshall.

Etter en jevn og målløs åpningsperiode var det Jakob Alsegård som sendte hjemmelaget i føringen i midtperioden, da det bare gjenstod minuttet.

Den tredje perioden var hjemmelagets og etter to scoringer i starten var det meste avgjort. Scoringer fra Marcus Andresen og Langundu Augustin Didier Skei-Hart sørget for 3-0 ledelse. På tampen ordnet Morten Gilberg 4-0 da han fastsatte sluttresultatet og Ull/Kisa kunne juble for tre poeng og en god sjanse til å nå sluttspill. KAMPFAKTA