Det ble jevnt og spennende i Skøyenhallen i ettermiddag. Foto: Kent Henriksen

Sliteseier for Monolitten - storseier for serielederne

Tunet vant stort mot nykommer Østensjø, og Monolitten måtte slite for seier mot seriejumbo Sarpsborg.

Tunet satte gassen på fra første stund mot nykommer Østensjø, og ga seg ikke før det sto 10-0 på tavlen i Høyenhallen. Fire scoringer i både den første og andre perioden, og to i den tredje ga kalassifre for Manglerud-jentene som med tre poeng befestet sin serieledelse. KAMPFAKTA

I Skøyenhallen ble det langt jevnere, der Monolitten dro det lengste strået med 3-2 seier. Sarpsborg gjorde en solid innsats mot Skøyen-jentene og var nære sesongens første poeng. Monolitten tok ledelsen ved Eira Skatt Gillebo, men Tuva Aube Heines og Martha Eriksen snudde på steken. Nathalie Pallmann utlignet etter kvarteret i midtperioden i det som ble en nervepirrende kamp. Andrea Gulbrandsen avgjorde for hjemmelaget med sin scoring tre minutter ut i kampens siste periode, og selv om gjestene vant skuddstatistikken i den tredje perioden klarte de ikke å utligne, og Monolitten kunne holde unna og vinne kampen. KAMPFAKTA