Harstad har snusen på en historisk sluttspillplass, men sliter med sykdom i laget dagene før nøkkelkampen mot Nor 92. Foto: Kent Henriksen

Sliter med sykdom før helgens nøkkelkamp

Harstad møter serieleder Tunet lørdag og har nøkkelkamp mot Nor 92 søndag, men har hatt sykdomstrøbbel etter forrige helgs tur til Østlandet.


12 av 15 spillere som reiste sørover sist helg har vært smittede med korona oppgir Harstad til lokalavisen Harstad Tidende. Bare keeper Ole Petter Anfinsen, trener Nicolai Christensen og Tom Bakken slapp unna denne gang. Anfinsen hadde allerede blitt smittet tidligere og unnslapp denne gangen. 

Nå sliter laget med å stille lag til helgens kamper mot Tunet og Nor 92, og må stille et nødlag. Kanskje man må børste støvet av gamle helter som Christensen, og brødrene Laitinen for å kunne stille slagkraftig lag i helgen. 
– Fredag formiddag hadde vi fire spillere klare for kamp. Nå har vi noen flere, men fortsatt ikke nok til å fylle de to rekkene vi trenger, sier Christensen til lokalavisen.

Det har vært smitte på andrelaget og juniorlaget som kommet gjennom jobb og skole, forteller Harstads hovedtrener til avisen, og det diskuteres nødløsninger internt i klubben. 

Harstad er på jakt etter en historisk plass i sluttspillet, og spiller denne helgen mot serielederne Tunet lørdag, og nøkkelkamp mot tabellnabo Nor 92 søndag hjemme i Harstadhallen.