Foto: Petter Alexandersen

Slik spilles de første serierundene i eliteserien

Serieoppsettet for eliteserien for kvinner har kommet, og nå er det klart i hvilken rekkefølge lagene møtes.


Etter at Ull/Kisa trakk laget så blir det kun 18 seriekamper per lag fordelt på 21 serierunder denne sesongen. Seriestart blir helgen 9-10. september, og 16-17. desember er siste helg med kamper før jul, 6-7. januar drar vi i gang igjen etter jul og nyttår, og lørdag 9. mars klokken 13.00 spilles den siste serierunden. 

Førsteserierunde:
Gjelleråsen-Stavanger
Grei-Østensjø
Sveiva-Monolitten
Gjelleråsen-Stavanger (dobbelkamp)

Andre serierunde:
Stavanger-Sveiva
Monolitten-Grei
Østensjø-Tunet
Stavanger-Sveiva (dobbeltkamp)

Siste serierunde:
Tunet-Grei
Monolitten-Gjelleråsen
Østensjø-Sveiva

Klubbene har fått frist for innmelding av kamptider til 8. juni, så kort tid etter det vil nøyaktige kampdager og klokkeslett være klare. 

Tunet, Sveiva og Monolitten er klubbene som har fått dobbeltkamper i Stavanger, og Stavanger møter samme lag lørdag og søndag til dobbelkamper på østlandet kommende sesong, og er ferdigspilt før siste serierunde.  Tunet har fått fordelen av å møte Grei to ganger på hjemmebane. Grunnet VM i Singapore 2-10. desember får vi et opphold fra 22. november til 13. desember. Verdt å legge merke til at per dags dato er at to seriekamper er satt opp kun 72 timer etter at VM-finalen i Singapore er ferdigspilt. Med 18-22 timers reise, syv timers tidsforskjell, 25-40 graders temperaturforskjell og litt jetlag, så regner vi med at de to flyttes på.  

Da oppsettet ikke er endelig kan det komme endringer frem mot seriestart. 

Les mer om:

eliteserien kvinner