Kan Mika Heikurainen og Harstad få revansje på Nor 92 i ettermiddag. Foto: Kent Henriksen

Slevik kan avansere - nøkkelkamper for flere lag

Kvartfinale fortsetter og i dag kan Slevik som første lag sikre seg en plass i semifinalen.


Sandnes-Slevik
12.00 Hanahallen

(Slevik leder 2-0 i kamper)

SE KAMPEN / LIVE

Etter to strake tap har Sandnes kniven på strupen, og er nødt å vinne om de ikke skal plukke frem golfutstyr og baderinger. Vinner Slevik dagens kamp er de videre til semifinale og sender vestlendingene på en meget tidlig ferie. Sandnes var litt nærmere østfoldingene i går enn i midtuken, men her venter nok de fleste en ny borteseier. 

Sarpsborg-Greåker
15.00 Skjeberghallen

(Greåker leder 1-0 i kamper)

SE KAMPEN / LIVE

Sarpsborg scoret ni ganger, men det var ikke nok fredag, og Greåker tok første stikk. Dagens kamp er en nøkkelkamp om sarpingene skal holde liv i drømmen om avansement. Havner de to bak blir det en nesten uoverkommelig oppgave mot en av gullfavorittene. 

Nor 92-Harstad
15.00 Mjøndalshallen

(Nor 92 leder 1-0 i kamper)

SE KAMPEN / LIVE

Det var jevnt og spennende i gårsdagens oppgjør i Mjøndalshallen, og dagens kamp kan fort bli minst like spennende. Nor 92 slet med et bortelag som dro ned på tempoet hver gang de hadde ballen. Det var ikke veldig underholdende lørdag, kanskje blir søndagens kamp morsommere å se fra tribunen. 

Ull/Kisa-Tunet 
16.00 Algarheim flerbrukshall

(Tunet leder 1-0 i kamper)

SE KAMPEN / LIVE

Ull/Kisa får besøk av seriemesterne i Algarheim søndag, og etter tap i første kamp blir det fort tøft også i kveld. Gjestene er store favoritter til en “clean sweep” og skal Jessheim-laget ha noen sjanse er det på hjemmebane de må gjøre det. 

Les mer om:

NM Før kampen