Ludvik Hansen og Slevik hadde ganske god kontroll på Vegard Handelsby og Fredrikstad i dagens lokaloppgjør. Foto: Kent Henriksen

Slevik best i dagens lokaloppgjør

Slevik hadde god kontroll på lokaloppgjøret mot Fredrikstad, og klatret forbi Sveiva opp på en tredjeplass på tabellen.

Slevik setter hjemmelaget Fredrikstad under press fra første stund, og står høyt. Det gir en del muligheter, men det drøyer til det sjette minutt før Patrick Hjemgård får kriget ballen i mål. Ledelsen blir doblet et par minutter etter da Johan Åhlberg scorer i overtall. Fredrikstad kjemper så godt de kan og i det 12. minutt får de lønn for strevet, da Ola Finess Liseth får to muligheter og setter den andre. Gleden blir kortvarig for Joel Fallberg scorer i et nytt overtall for gjestene. Slevik øker ledelsen til tre da Gustav Franzon er sist på ballen og 1-4 på tavlen. Hjemmelaget får et par eventyrlige muligheter på slutten av perioden, men gjestene slipper med skrekken og går i garderoben med solid ledelse.

Slevik lever litt farlig i starten av midtperioden, for Fredrikstad står høyere og det gir en del feil i de bakre ledd hos gjestene. De blir imidlertid ikke straffet for feilene, og midtveis i perioden kan isteden Fallberg score fra snau vinkel. Slevik har ballen mest i midtperioden, men hjemmelaget er på flere farlig visitter, uten at det resulterer i mål. Et litt mer kompakt hjemmelag gjør det vanskelig for Slevik, og det blir mest nesten for kveldens gjester i midtperioden. Firemålledelsen tar de med seg inn i garderoben, uten å ha imponert i den andre perioden.

Fredrikstad jakter redusering i starten på den tredje perioden, og det føles til tider som det ligger en scoring i luften. Den er det imidlertid Slevik som står for da Christoffer Hansen finner nettet i det syvende minutt. Vondt blir verre da Benjamin Omberg Larsen setter 1-7 kort tid etter. Stian Setterberg ordner 2-7, og da det blir 3-7 bare sekunder senere etter at Aksel Jæger scoret. Slevik varter opp med en vakker scoring rett etterpå og da går luften litt ut av Fredrikstad, og temperaturen stiger isteden. Litt grinete, som vi kanskje savnet tidligere i kampen. Stræte setter 3-9 i overtall, før Stein Morten Johansen fastsetter sluttresultatet til 4-9 i det siste spilleminuttet.

Fredrikstad-Slevik 4-9 (1-4,0-1,3-4)