Foto: Kent Henriksen

Skistad ferdig som hovedtrener - Greåker har hentet erstatter

Greåkers hovedtrener Kenneth Skistad er ferdig i rollen etter fire sesonger, som endte med sølv i både serie og NM sist sesong.


Kenneth Skistad er ferdig i rollen som hovedtrener i Greåker etter fire sesonger, der det ble sølv i serie og NM sist sesong. Skistad og assistent Thomas Beiermann var på utgående kontrakter så det var ingen dramatikk i trenerbyttet, og klubbens leder Tommy Kvisvik håper å beholde Skistad i en annen rolle i klubben, etterhvert.
– Nå skal Kenneth få ha litt fri, men han vet at vi ønsker å ha ham i klubben. Kenneth har et stort hjerte for Greåker og jeg håper selvsagt at lysten til å bidra i klubben snart melder seg hos ham, sier Kvisvik til Sarpsborg Arbeiderblad.

Inn kommer Emil Olsson-Höök som lover et mer offensivt preget Greåker, 33-åringen hentes til Norge fra førstedivisjonsklubben Örebro i Sverige. 
– Greåker er Norges mestvinnende klubb men det begynner å bli lenge siden sist man vant en tittel. Jeg er supermotivert for å ta klubben tilbake til gamle høyder og mener jeg har det som kreves for å lykkes, sier svensken til lokalavisen.

Lagets prestisjesignering forrige sesong, Kevin Landgren, ble skadet i sluttspillet mot Slevik, og svensken har fått en korsbåndsskade som gjør at han mister kommende sesong. Svensken som tatt SM-gull med Falun går inn som assistent i trenerteamet.