Sander Skrolsvik reddet 90% av skuddene i dagens kamp mot Greåker. Foto: Kent Henriksen

Sjokk på Jessheim - serielederne snublet mot nykommerne

Sander Skrolsvik reiser til Salzburg for å delta på kvalifiseringen til VM sammen med U19-landslaget neste uke, da passer det bra at keepertalentet nærmer seg storformen.

I dag var Sander Skrolsvik og Ull/Kisa i det umulige hjørnet, og akkurat som i bortekampen skapte de store problemer for serieleder Greåker. Dagens gjester kom til Jessheim uten flere av sine stjernespillere som er ute med skader, men da det gått på skinner tidligere ville det seg ikke i kveldens kamp mot nykommerne. Skrolsvik storspilte i målet, og reddet 27 av 30 skudd.

Lars Erik Torp reddet poeng for østfoldingene da han halvveis i den tredje perioden utlignet med sin andre scoring for dagen. Da hadde Jonas Bosson sendt hjemmelaget i føringen, før Patrick Martinsen utlignet. I midtperioden ordnet Aleksi Pelo 2-1 for Ull/KIsa, men Torp utlignet.

Mathias Gram Larsen sendte Ull/Kisa på nytt opp i ledelsen men som tidligere nevnt var veteranen Torp påpasselig halvveis i perioden. Flere scoringer ble det ikke og det måtte straffer til å skille lagene. Der var Greåker best og tok ekstrapoenget med seg hjem. KAMPFAKTA