Fem kamper da siste serierunde i eliteserien for menn spilles i ettermiddag. Foto: Kent Henriksen

Siste serierunde i eliteserien for menn

Siste serierunde i eliteserien for menn i ettermiddag der alle lag unntatt Akerselva skal i aksjon, med hele fem kamper på programmet med kampstart klokken 14.00.


Sandnes-Harstad
14.00 Hanahallen

SE KAMPEN / LIVE

Sandnes og Harstad har i grunn lite å spille for i den siste serierunden, foruten Harstad som har Nor 92 pustende i ryggen, men begge lag vil inn i sluttspillet i god form. To lag som har hatt noen herlige bataljer opp gjennom årene og Harstad vant sist lagene møttes, så her kan det fort bli både spennende og morsomt i Hanahallen. 

Coolbet odds: Sandnes 1.60 uavgjort 7.60 Harstad 3.10

Sarpsborg-Gjelleråsen
14.00 Sarpsborgshallen

SE KAMPEN / LIVE

Gjelleråsen har alt i egne hender foran dagens kamp mot Sarpsborg på bortebane. Gjelleråsen har innbyrdes på Fredrikstad, og klarer seg så lenge som østfoldingene ikke tar mer enn et poeng mer enn nittedølingene. Sarpsborg trenger poeng for å sikre seg fjerdeplassen og hjemmebanefordel i sluttspillet, og har noe å spille for i dagens kamp. 

Coolbet odds: ikke publisert

Slevik-Fredrikstad
14.00 Gressvikhallen

SE KAMPEN / LIVE

For en dramatikk det vil bli i dagens oppgjør. Gjestene Fredrikstad vant sist lagene møttes, og er desperate etter poeng. Hjemmelaget på sin side vil bare ha revansje fra sist, og har deretter absolutt ingenting å spille for, er enn å finne formen foran sluttspillet. Fredrikstad er avhengig av at Gjelleråsen ikke tar mer en et poeng og man selv vinner i ordinær tid. Hvis Gjelleråsen taper rekker det med seier etter straffekonkurranse, alle andre resultater vil bety at østfoldingene rykker ned. 

Coolbet odds: Slevik 1.32 uavgjort 9.25 Fredrikstad 4.70

Sveiva-Nor 92
14.00 Rommenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Sveiva trenger full pott og hjelp fra naboklubben Gjelleråsen for å sikre seg hjemmebanefordel i sluttspillet. Nor 92 trenger poeng for å sikre seg sjetteplassen på tabellen foran Harstad, men man er langt fra favoritter i Rommenhallen. 

Coolbet odds: Sveiva 1.50 uavgjort 7.50 Nor 92 3.60

Tunet-Greåker
14.00 Høyenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Skal Tunet klare å få full pott i årets sesong, eller kommer østfoldingene å ødelegge muligheten for «den perfekte sesong». Det vet vi at rivalene fra sør har veldig lyst å gjøre, men spørsmålet er om ikke Tunet rett og slett er for gode denne sesongen? Begge lag har lyst på poengene i dagens kamp, så her kan det fort bli meget underholdene, og kanskje spennende hele veien inn?

Coolbet odds: Tunet 1.38 uavgjort 7.65 Greåker 4.50