Det er viktige poeng i dagens runde av eliteserien for menn. Foto: Kent Henriksen

Sesongen nærmer seg slutten - viktige poeng på spill

Fire kamper i eliteserien for menn i ettermiddag, der vi har viktige poeng på spill i bunnstriden og i jakten på sluttspill.


Fredrikstad-Akerselva
14.00 Rolvsøyhallen

SE KAMPEN / LIVE

Dagens store nøkkeloppgjør for Fredrikstad og Akerselva. Med seier vil Fredrikstad ta et stort kliv mot ny kontrakt, men med tap så er det store sjanser for at det blir direkte nedrykk. For gjestene vil tre poeng være viktig i jakten på en plass i sluttspillet. Akerselva vant en målfest sist lagene møttes, og det er stor sjanse for at det kan bli målbonanza også i ettermiddag. 

Coolbet odds: Fredrikstad 3.47 uavgjort 8.15 Akerselva 1.47

Harstad-Tunet
14.00 Harstadhallen

SE KAMPEN / LIVE

Et sykdomspreget Harstad møter vanskeligst mulig motstand i ettermiddag, da ubeseirede Tunet kommer på besøk. Gjestene har tilgode å miste poeng i årets sesong, og det er lite som tyder på at det skjer i ettermiddag. 

Coolbet odds: Harstad 13.00 uavgjort 15.00 Tunet 1.07

Sandnes-Slevik
14.30 Hanahallen

SE KAMPEN / LIVE

Viktig oppgjør for begge lag der Sandnes fortsatt er i medaljestriden. Gjestene på sin side kjemper med nebber og klør for å sikre seg en plass i sluttspillet. Sandnes vant forrige møte og får tåle å være favoritter også i dagens oppgjør. 

Coolbet odds: 1.24 uavgjort 11.00 Slevik 5.50

Nor 92-Sarpsborg
15.00 Mjøndalshallen

SE KAMPEN / LIVE

Tabellnaboene barker sammen i ettermiddag i Mjøndalshallen. Sist ble kampen uavgjort og sarpingene kunne vinne på straffer. Dagens oppgjør er viktig for begge lag der Nor 92 jakter poengene som sikrer de sluttspill, og en god plass på tabellen. For gjestene er det toppfire som er i siktet, og det bør sikre en god kamp i dag, for her er det to lag som kommer å kjempe hardt for poengene. 

Coolbet odds: 2.14 uavgjort 6.50 Sarpsborg 2.20