Samuel Hellström får Høyenhallen som hjemmebane i høst, her fra en treningskamp før han skadet seg. Foto: Kent Henriksen

Serielederne Tunet henter backtalentet

Fredrikstads landslagsmeriterte back Samuel Hellström skal spille for Tunet neste sesong, det melder serielederne på sosiale medier tirsdag.


Samuel Hellström landslagsdebuterte i vår og hadde overtatt kapteinsbindet i Fredrikstad, alt lå an til en god sesong for 20-åringen da kneet ble ødelagt i treningskamp mot Slevik i august. Isteden ble det rehabilitering å se kamper fra sidelinjen, i det som blir hans siste sesong i moderklubben. 

Samuel Hellström var med og førte Norge til VM for et drøyt år siden. Foto: Rune Halvorsen

I sommer skal nemlig backtalentet bytte beite, og dagens serieleder Tunet blir ny klubbadresse for Hellström som var med og førte Norge til VM for et år siden. Totalt har det blitt fire landskamper og et poeng (0+1) på unggutten, som også har ni U19-landskamper og fem poeng (4+1) på sin merittliste. Det har også blitt flere NM-gull på alderbestemt nivå. 
– Vi er strålende fornøyde med at Samuel Hellstrøm har valgt Tunet som sitt neste stoppested og vil slutte seg til herrelaget vårt etter sesongavslutningen. Fredrikstadgutten er en solid og veldig talentfull back som i tillegg til U19 VM også har fått prøvd seg på seniorlandslaget. Vi gleder oss til å ønske Samuel varmt velkommen i Høyenhallen, skriver Tunet på sosiale medier om overgangen. 

Fredrikstad ligger for øyeblikket på en åttendeplass på tabellen.