Nor 92 tok tre poeng i kveldens kamp mot Sarpsborg. Foto: Glenn Selbo

Senket Sarpsborg på fire minutter

Nor 92 slo Sarpsborg i kveldens kamp i eliteserien for menn, en kamp som ble mer eller mindre avgjort i løpet av fire minutter.

Nor 92 gikk på knockout i kveldens oppgjør mot Sarpsborg. Philip Kämpe sendte hjemmelaget opp i føringen etter tre minutter, og i løpet av de neste fire minuttene scoret Jørgen Becher, Kämpe og Matias Palm tre ganger til for Mjøndalsklubben. To reduseringer fra Patrick Hjemgård og Imre Ødegård-Risbakken før perioden var over ga ny spenning foran den andre perioden.

Der var det dog hjemmelaget som stor for scoringene, og igjen fant Kämpe nettmaskene, og det med sitt tredje for dagen. Med fire minutter igjen av midtperioden notert Becher seg for sitt andre mål og ga Nor 92 en solid ledelse etter to perioder.

I den tredje perioden tok det kvarteret før det kom en scoring, og for fjerde gang i kampen var det Kämpe som fant nettmaskene. Flere scoringer ble det ikke i kampen, og hjemmelaget kunne juble for 7-2 seier. KAMPFAKTA