Senket gamleklubben i dagens lokaloppgjør

Olav Falkeid senket gamleklubben da Gjelleråsen slo Sveiva i dagens lokaloppgjør.

Det var få som hadde troen på Gjelleråsen i dagens lokaloppgjør mot Sveiva, men gjestene fra Nittedal rivstartet og allerede etter tredve sekunder lå ballen i mål bak Sveivas målvakt, Herman Bjørndal-Riis med scoringen. Gjestene var ikke ferdige og Even Holm Hjelmerud økte ledelsen etter syv minutter. Med scoringer fra Marcus Solberg og Brage Harby, var det likt etter den første perioden, den siste scoringen med sekundet igjen av perioden.

I midt perioden scoret lagene hver sitt mål, da først Toms Niedre ga gjestene ledelsen, før Tobias Pedersen utlignet for hjemmelaget, og på nytt måtte lagene gå til pause med uavgjort.

Den tredje perioden var halvveis da Olav Falkeid ordnet 4-3 for gjestene. Sveiva klarte aldri å svare og måtte se naboklubben reise hjem med alle poeng med i bagasjen. Kun 85 tilskuere hadde funnet veien til Rommenhallen.  KAMPFAKTA