Ole Mossin Olesen ble firemålsscorer i dagens oppgjør mot Akerselva. Foto: Kent Henriksen

Seks poengs ledelse etter ny storseier

Tunet befestet sin serieledelse med storseier i den aller siste kampen før VM-pausen.

Tunet anført av firemålsscorer Ole Mossin Olesen hadde som ventet få problemer å innkassere sesongens 11. seier da de vant borte mot Akerselva i kveld med 11-2.

Gjestene tok kommandoen direkte og allerede før kvarteret var spilt ledet de 5-0. Hjemmelaget hadde problemer med å henge med og 51 ganger måtte Einar Helgerud i aksjon i hjemmelagets mål, og med 40 redninger var det liten tvil om at Helgerud hadde sitt å stri med.

Dagens mann i Grefsenhallen ble Ole Mossin Olesen som viste at VM-formen er på gang, med fire scoringer mot Akerselva. Tunet har med det en seks poengs luke ned til Greåker på andreplass etter 11 runder. KAMPFAKTA

Eliteserien tar nå pause til 18. desember grunnet verdensmesterskapet i Finland, som starter om halvannen uke.