Tunet har gått som toget denne sesongen og er seriemestere for sjette gang. Foto: Kent Henriksen

Seier over Nor 92 i kveld - Tunet er seriemestere for sjette gang!

Tunet er seriemestere for andre sesong på rad etter seier over Nor 92 i kveld.


Det ble 16-2 seier over Nor 92 i kveld for Tunet, og Manglerud-gutta kunne juble for andre strake seriegull og det sjette seriegullet i eliteserien for menn for Tunet i eliteseriens 28 år gamle historie. Tunet har vært fullstendig overlegne i årets sesong, og har bare tapt to kamper de seneste tre sesongene i eliteserien. Sist laget avga poeng var mot Sandnes 9. januar 2021, etter poengtapet der har det blitt 20 strake seiere For Tunet. 

Tunet har to kamper igjen på programmet mot Fredrikstad og Greåker, og med seiere i disse tangerer de Greåkers «umulige» rekord fra 18/19-sesongen da østfoldingene vant alle 22 kamper og noterte seg for den perfekte sesong, en sesong helt uten poengtap. Denne sesongen spilles det dog to kamper mindre så Greåkers sesong vil nok henge høyere for de fleste, men det vil være en meget god prestasjon å gå gjennom seriespill uten poengtap uansett antall kamper. 

I kveldens kamp var det Erlend Vestby og Ole Mossin Olesen som ble poengbest, Vestby og Mossin Olesen gjorde seks poeng hver dagens seier. KAMPFAKTA

For Nor 92 var det tredje strake tapet, men allerede søndag er det mulighet for å komme tilbake på vinnersporet. Da venter Sandnes hjemme i Mjøndalshallen.