Revansjesugne vestlendinger tar turen til Harstad i ettermiddag, kan de stoppe tapsrekken? Foto: Kent Henriksen

Se eller følg dagens kamper i eliteserien for menn

Viktige poeng på spill i ettermiddag, da tre av helgens fire kamper skal avgjøres i eliteserien for menn.


Harstad-Sandnes
14.00 Harstadhallen

SE KAMPEN / LIVE

Harstad er i hundre etter forrige serierundes seier over Slevik. Gjestene Sandnes har gått på to strake tap og er garantert revansjelystne. Harstad jakter på tre poeng for å klatre opp på sluttspillplass igjen, og Sandnes trenger tre poeng om de skal henge med helt i toppen. Det blir fort et spennende oppgjør, der gjestene får tåle å være favoritter, men der vi vet at hjemmelaget kan skape problemer på en god dag. 

Coolbet odds: Harstad 2.70 uavgjort 7.25 Sandnes 1.75

Nor 92-Sveiva
15.00 Mjøndalshallen

SE KAMPEN / LIVE

Nor 92 fikk en etterlengtet opptur etter et par strake tap i midtuken på bortebane mot Slevik, tre sterke poeng og fornyet selvtillit. Gjestene på sin side overrasket stort og slo Sandnes på bortebane i sist serierunde etter en «plattmatch" mot Fredrikstad uken før. Vi må nok holde gjestene som favoritter i dagens oppgjør, men det kan fort bli spennende hele veien inn. 

Coolbet odds: Nor 92 2.45 uavgjort 7.00 Sveiva 1.90

Gjelleråsen-Sarpsborg
16.30 Lihallen

SE KAMPEN / LIVE

Gjelleråsen har ikke fått det til å løsne så langt i sesongen, og gikk på et smertelig tap mot Akerselva i midtuken der flere av klubbens gamle helter holder til. Nå venter formlaget Sarpsborg, som vunnet fire av de fem siste kampene, og var nære poeng mot Greåker tidligere i uken. Gjestene får tåle å være favoritter, men det har vært mange herlige dueller mellom disse klubbene før så her kan det fort bli langt mer spennende enn ventet. 

Coolbet odds: Gjelleråsen 2.70 uavgjort 7.00 Sarpsborg 1.78