Karen Farnes i aksjon mot Sirius i helgen, der 31-åringen scoret sitt første mål for sesongen. Foto: Peter Bohlin

Scoring men tap for Farnes og Endre mot tabellnabo

Karen Farnes scoret sesongens første mål, men Endre gikk på sesongens første tap mot tabellnabo Sirius.

Thea Ekholt fikk tillit i mål hos topplaget Endre, og Karen Farnes spillet ving på lagets tredjerekke i toppkampen mot Sirius på bortebane.

Hjemmelaget tok raskt tak i kampen og ledet 3-1, da Farnes med sin første scoring for sesongen reduserte til 3-2.

Sirius var hele tiden i føringen i de to første periodene, men Endre jobbet seg inn i kampen og med fem minutter igjen av kampen ordnet Elin Roos 6-6.

Gleden ble kortvarig for med to minutter igjen satte Tuulia Aho inn 7-6, som ble seiersmålet. Sirius befestet sin tredjeplass og ligger nå poenget bak Endre på tabellen.

Endre møter Warberg på hjemmebane i sin neste kamp, som spilles 21. november.