Linda Adolphson og Michelle Ekmo i duell. Adolphson scoret to ganger mot gamleklubben. Foto: Tor Anders Dalland

Scoret to da Gjelleråsen slo erkerivalen

Det ble jevnt og spennende da Gjelleråsen og Sveiva barket sammen for tredje gang denne sesongen.

Amalie Tysland gjorde livet surt for hjemmelaget, og scoret to av målene da Gjelleråsen og Sveiva barket sammen.

Tysland sendte gjestene i føringen etter åtte minutter, men Mathea Linna utlignet med fire minutter igjen av perioden.

Det var mange dueller og spenning i dagens lokaloppgjør. Foto: Tor Anders Dalland

I midtperioden sørget Tysland for ny jubel for gjestene, men igjen kunne Gjelleråsen utligne, denne gang ved Madeleine Tinholt. Sveiva hadde ikke tenkt å gi slipp på initiativet og Rebecka Härnlund sendte gjestene opp i ny ledelse to minutter før pause.

Gjelleråsen satte fart i den tredje perioden, og Linda Adolphson scoret på gamleklubben, ikke bare en gang med to ganger. Det første kom etter fem minutter, og det andre med fem minutter igjen av kampen. Sveiva klarte aldri å svare og Gjelleråsen kunne juble for 4-3 seier over erkerivalen. KAMPFAKTA