Foto: Petter Alexandersen

Sarpsborgs-talentet klar for toppklubb

Tuva Aube Heines er ferdig i Sverige etter en sesong, og tar turen hjem til Norge, og denne gang blir det spill i en toppklubb.


Tunet henter Sarpsborgjenta Tuva Aube Heines fra Göteborg. Heines forlot Monolitten til fordel for Lindås i Allsvenskan södra i fjor sommer, men etter lite spilletid gikk veien videre til Göteborg i samme avdeling. Totalt ble det 12 kamper i Allsvenskan og en scoring på ungjenta som nå vender hjem til Norge der skolegang i Oslo og spill i Tunet venter. Aube Heines var kaptein på det norske U19-landslaget under siste del av verdensmesterskapet i Katowice i september, der det norske laget endte på en syvende plass. Sarpsborgjenta har tidligere spilt et sluttspill for Monolitten så Tunet blir den tredje klubben hun representerer i eliteserien. 
Foto: Petter Alexandersen

Tunet har også i dag presentert Anna Tviberg som de henter fra Grei, Tunet har og hentet opp ungjentene Marit Lunde Wormstrand, Helene Nordseth og Sofie Trandum Terjesen fra de yngres rekker. Det er siden tidligere klart at de mister Sofie Kristiansen til Lockerud i Sverige, Sandra Craig til Chilis i Sveits, Eva Skaslien til Falun i Sverige, i tillegg har Trine Olafsrud og Christine Eikeland Mejlbo gitt seg.