Fredrik Gjødalstuen var sentral da Sarpsborg snudde kampen mot Gjelleråsen. Foto: Kent Henriksen

Sarpsborg startet trått men så løsnet det

Fredrik Gjødalstuen var den store forskjellen da Sarpsborg snudde kampen mot Gjelleråsen, og vant sin femte kamp på seks forsøk.

Gjelleråsen tok en tomålsledelse mot Sarpsborg etter scoringer av Simon Wiström og Robin Norstrøm. Fredrik Gjødalstuen reduserte på tampen av den første perioden, og det ble starten på en snuoperasjon.

Robin Norstrøm scoret tre ganger for Gjelleråsen, men det var ikke nok i dagens oppgjør mot Sarpsborg. Foto: Tor Anders Dalland

I den andre perioden gikk sarpingene rett i strupen på nittedølingene og før perioden var over sto det 4-6 på tavlen i Lihallen. Storebror Gjødalstuen hadde en finger med i det meste og gjorde fem poeng (2+3) i kampen for gjestene.

En tidlig scoring av Gjelleråsen gjorde Norstrøm til tremålsscorer men flere scoringer maktet ikke hjemmelaget, og da kunne Imre Ødegård-Risbakken fastsette sluttresultatet i oppgjøret som endte 5-7 i Nittedal. KAMPFAKTA