Imre Ødegård-Risbakken har signert ny kontrakt med Sarpsborg. Foto: Kent Henriksen

Sarpsborg re-signerte talenter

Sarpsborg fortsetter å re-signere sine unge talenter. Tidligere i uken ble det klart at Christoffer Gjødalstuen forlenger, og nå har også lagets unge kaptein Sivert Østerås og talentfulle poengmaskinen Imre Ødegård-Risbakken signert nye kontrakter.


Sivert Østerås imponerte stort de første sesongene sine på backplass, og var savnet da han gjorde militærtjeneste. I fjor var han imidlertid tilbake i den blå drakten og ga et ungt Sarpsborgs-lag nødvendig kraft bakfra. Backen som også kan bekle rollen lengre opp på banen har bare rukket å bli 21 år, men er allerede en av de mest rutinerte spillerne med tre sesonger og 65 kamper for haiene.
– Han er tross sin unge alder en av våre mest rutinerte spillere. Klubben har store forventninger til Sivert og håper både han og laget ellers utvikler seg i positiv retning i løpet av sesongen, skriver Sarpsborg på sin hjemmeside. 

Sivert Østerås er på tross av sin unge alder en av Sarpsborgs mest rutinerte spillere. Nå har den 21-årige kapteinen signert ny kontrakt med haiene. Foto: Kent Henriksen

18 år gamle Imre Ødegård-Risbakken fikk sin debut i eliteserien i 2018, og har imponert stort på sin vingplass. Med 16 scoringer på 12 kamper var han lagets giftigste målscorer sist sesong. Totalt har det blitt 48 poeng (31+17) på 38 kamper i eliteserien for Ødegård-Risbakken, som også har to assist på like mange kamper i NM for laget.
– Imre er fortsatt et stort talent og vi forventer at han skal ta ytterligere steg de neste sesongene.