Scoringer fra Christian Pedersen og Patrick Hjemgård i den tredje perioden var bidragende til Sarpsborg seier i kveld. Foto: Kent Henriksen

Sarpsborg opp på sluttspillplass etter seier over Ull/Kisa

Det ble spennende da Ull/Kisa fikk besøk av Sarpsborg i kveldens oppgjør i eliteserien for menn.

Sarpsborg tok ledelsen mot Ull/Kisa i dagens oppgjør i eliteserien som østfoldingene ledet etter den første perioden, etter scoring av Fredrik Gjødalstuen.

Langundo Augustin Skei-Hart sørget for balanse i regnskapet halvveis i midtperioden, og like etter scoret Fredrik Holmvik og ga hjemmelaget ledelsen. Oliver Ågren utlignet for gjestene etter kvarteret og det var stor spenning før den tredje perioden.

Der var sarpingene best og scoringer fra Patrick Hjemgård, Christoffer Gjødalstuen og Christian Pedersen sørget for 5-2 seier, og østfoldingene klatret opp på sluttspillplass. KAMPFAKTA