Det ble jevnt og spennende da Sagene og Asker barket sammen i 2.divisjon søndag. Foto: Petter Alexandersen

Sagene ødela gulldrømmen for Asker

Sagene ødela det siste håpet Asker hadde om serieseier i 2.divisjon søndag ettermiddag.


Sagene anført av en god Anne-Sofie Kvalø Stigum slo ihjel det siste håpet om et seriegull for Asker. De røde gjestene ligger på samme poeng som Greis andrelag, men har tapt på innbyrdes oppgjør, og det hadde nok blitt tøft uansett da Grei har et par kamper igjen å sanke poeng på. 

Anne-Sofie Kvalø Stigum var svært aktiv for Sagene i gårsdagens kamp Foto: Petter Alexandersen

I gårsdagens oppgjør var det Sagene som var mest effektive, for begge lag skapte store muligheter, som de ikke klarte å omsette, og hadde noen treff i aluminiumet, der ikke keeperne var på plass med gode redninger. 

Hos gjestene var tidligere landslags- og VM-spiller Marianne Nadim frisk, og sto bak det meste for de for dagen rødkledde fra Asker. Hos hjemmelaget var det Anne-Sofie Kvalø Stigum som dro i tråden. 

Tidligere landslagsspiller Marianne Nadim var sentral for Asker, men uten tellende resultat mot Sagene.  Foto: Petter Alexandersen

Det var Kvalø-Stigum som ga hjemmelaget ledelsen etter et kvarter, og da det bare ble en scoring til i kampen signert Kristina Steen Iyer Søegaard. Duoen assisterte også på hverandres scoring for hjemmelaget. Utover kampen ble det tydelig slitsomt for gjestene, som bare hadde syv spillere til rådighet. Sagene kunne juble for tre poeng, og befestet fjerdeplassen på tabellen. KAMPFAKTA

Bildeserie