Rotet Gjelleråsen bort sjansen å nå sluttspillet?

Gjelleråsen hadde et ben i semifinalen før dagens oppgjør i eliteserien, der de ledet mot Østensjø men rotet bort seieren.

Gjelleråsen hadde alt i egne hender da dagen startet, men etter kampen mot Østensjø trenger de hjelp for å nå sluttspillet.

Sveiva vant sin kamp mot Ull/Kisa med 13-2, og klatret forbi både Monolitten og Gjelleråsen, og opp på en foreløpig sluttspillplass. Seieren betyr at selv med en kamp mindre spilt enn Gjelleråsen ligger man poenget foran med kamp mot Tunet og Østensjø igjen. KAMPFAKTA

I Slattumhallen ble det altså tap for Gjelleråsen, etter at man ledet 2-0 til det drøyt gjenstod tre minutter av midtperioden. Da sørget Helin Yydin for at Østensjø bare lå målet bak til pause.

Den tredje perioden var halvveis da Ane Øvstedal utlignet, og det ble et nervepirrende slutt, der Josefine Wike sto for seiersmålet med minuttet igjen. Gjelleråsen klarte ikke å replisere å med det kan det virke som om Gjelleråsen regelrett rotet bort muligheten til å gå til sluttspill. I siste serierunde trenger man nå hjelp for å kunne gå videre. KAMPFAKTA

Grei slo Stavanger med 8-1 og befestet sin serieledelse. KAMPFAKTA