Jonas Eliasson har fått sparken av Pixbo, på tross at laget ligger på tredjeplass på tabellen Foto: A. Kårhag

Rikkes trener fikk overraskende sparken

Rikke Ingebrigtsli Hansen får ny hovedtrener, for i går bestemte Pixbo seg overraskende for å sparke Jonas Eliasson.


Jonas Eliasson fikk sparken i går som hovedtrener for Pixbos damelag, som ligger på tredjeplass på tabellen i SSL og har vunnet fem av sine seks seneste kamper.
– Vi har ulike syn på hvordan lederskap som trener skal være, og derfor avslutter vi hans oppdrag i Pixbo, sier sportslig leder Kristina Landgren Carestam i en pressemelding. 

Pixbo får ny hovedtrener etter at klubben valgte å sparke Jonas Eliasson. Foto: A.Kårhag

Eliasson har vært trener for Pixbo i en årrekke både som trener for klubbens damelag, herrelag og akademi, og førte klubbens damelag til både SM-gull og Champions Cup-gull før han ga seg i 2017. Ifjor gjorde han comeback på damelaget, og resultatmessig har det gått bra for Pixbo. 
– Jeg er forbasket sjokket og veldig, veldig skuffet. Jeg har brent for det her laget og mine kollegaer. Laget har vært nummer en for meg etter min familie. Det er kjempetungt. Jeg føler meg sviktet og skuffet. Jeg har lagt åtte år av min sjel i Pixbo. Så å sitte i et fem minutter langt samtal føles tøft. Men det er elite vi snakker om, det kan være sånn, sier Eliasson i et intervju med GT/Expressen. 

Det gjenstår fem kamper i grunnserien for Rikke Ingebrigtsli Hansen og Pixbo, den norske landslagsvingen har gjort 21 poeng (11+10) på like mange kamper.