Rikke Ingebrigtsli Hansen scoret seiersmålet da Pixbo slo Karlstad fredag kveld. Foto: A.Kårhag

Rikke scoret seiersmålet da Pixbo vant i SSL

Skrevet av Redaksjonen
12.12.2020 11:14 - OPPDATERT 12.12.2020 11:27

Rikke Ingebrigtsli Hansen scoret det avgjørende målet da Pixbo slo Karlstad fredag kveld, og klatret opp på andreplass på tabellen bak Team Thorengruppen.

Tips oss

Pixbo har gjort en god sesong i SSL så langt, der Rikke Ingebrigtsli Hansen har fått tillit i lagets førsterekke sammen med Ida Sundberg, Mia Karjalainen, Linnea Wilhelsson og Eliska Krupnova, Fredag kveld møtte de Karlstad, og vant 4-3, i en kamp der Amanda Berggren scoret to av målene mot sine gamle lagvenninner. Det avgjørende målet sto Ingebrigtsli Hansen for da hun scoret Pixbos fjerde mål etter å ha blitt servert av Karjalainen på bortre stang, et mål som var hennes syvende for sesongen, og også den syvende kampen på rad hun noterte seg for poeng i SSL. Totalt har det blitt 17 poeng (7+10) på 12 kamper så langt i sesongen for den norske landslagsvingen. 

Tidligere Sveiva-stjernen Luize Bilinska var med i troppen til Karlstad, men noterte seg ikke i målprotokollen. 

Søndag venter ny kamp for Pixbo mot stjernespekkede serielederen Team Thorengruppen, i det som blir en skikkelig nervepirrende affære. Pixbo ligger to poeng bak på tabellen, men med en kamp mer spilt. 

Bildeserie