Rikke Ingebrigtsli Hansen scoret seiersmålet da Pixbo slo Karlstad fredag kveld. Foto: A.Kårhag

Rikke scoret seiersmålet da Pixbo vant i SSL

Rikke Ingebrigtsli Hansen scoret det avgjørende målet da Pixbo slo Karlstad fredag kveld, og klatret opp på andreplass på tabellen bak Team Thorengruppen.


Pixbo har gjort en god sesong i SSL så langt, der Rikke Ingebrigtsli Hansen har fått tillit i lagets førsterekke sammen med Ida Sundberg, Mia Karjalainen, Linnea Wilhelsson og Eliska Krupnova, Fredag kveld møtte de Karlstad, og vant 4-3, i en kamp der Amanda Berggren scoret to av målene mot sine gamle lagvenninner. Det avgjørende målet sto Ingebrigtsli Hansen for da hun scoret Pixbos fjerde mål etter å ha blitt servert av Karjalainen på bortre stang, et mål som var hennes syvende for sesongen, og også den syvende kampen på rad hun noterte seg for poeng i SSL. Totalt har det blitt 17 poeng (7+10) på 12 kamper så langt i sesongen for den norske landslagsvingen. 

Tidligere Sveiva-stjernen Luize Bilinska var med i troppen til Karlstad, men noterte seg ikke i målprotokollen. 

Søndag venter ny kamp for Pixbo mot stjernespekkede serielederen Team Thorengruppen, i det som blir en skikkelig nervepirrende affære. Pixbo ligger to poeng bak på tabellen, men med en kamp mer spilt. 

Bildeserie