Det raknet for bunnlaget - styrer mot nedrykk etter nytt tap

Akerselva var ille ute mot bunnlaget Ull/Kisa, men en sterk tredjeperiode så til at poengene ble igjen på Kringsjå, og nå begynner det lukte nedrykk av Jessheim-laget.

Det vil seg ikke for Ull/Kisa som tapte sin 12 av 14 kamper i eliteserien i ettermiddag. Akerselva slet med et ivrig Jessheim-lag, men det ville seg ikke for gjestene, da alt raknet i den tredje perioden. Erlend Bjerknes scoret tre for hjemmelaget og var en sterk bidragsyter i 10-7 seieren, der Akerselva ikke tok ledelsen før det gjenstod under fem minutter av kampen og vant den tredje perioden 7-3.

For gjestene fra Jessheim begynner det for alvor å lukte nedrykk, etter fjorårets debutsesong som endte med sluttspillplass. Ull/Kisa har ikke fått fart på sakene denne sesongen, og har kun vunnet en kamp under ordinær tid. KAMPFAKTA