Tunets Joachim Trandum Terjesen hadde en produktiv sesong for seriemesterne, her i kamp mot Nor 92. Foto: Kent Henriksen

Poengfarlig ving skriver ny langtidskontrakt med seriemesterne

Seriemester Tunet er godt i gang med å spikre troppen foran kommende sesong, og har de siste dagene både signert nye spillere og forlenget med de som allerede er med i troppen.


På tolvteplass i poengstatistikken fant vi denne sesongen Joachim Trandum Terjesen, som også var nummer tre på den interne poengstatistikken for seriemesterne. Med 27 poeng (16+11) på 12 kamper viser 20-åringen at han begynner å vokse til en nøkkelspiller for klubben. Talentet på vingen har nå skrevet under et ny treårskontrakt med moderklubben melder Tunet på sosiale medier. 

Tunet har skrevet langtidskontrakt med Joachim Trandum Terjesen etter en god sesong for 20-åringen. Foto: Kent Henriksen

Trandum Terjesen har spilt VM for Norge og står bokført med ni U19-landskamper, der det har blitt ti scoringer. Fortsetter utviklingen er det nok ikke lenge før playmakeren banker på døren til seniorlandslaget. 

Fra før er det klart at også Simen Jansen og Philip Laasonen forlenger sine kontrakter med klubben. Samuel Hellström og Nicholay Halvorsen hentes inn fra Fredrikstad, og Erlend Søfting Vestby som vært på lån i klubben i to sesonger blir på permanent basis. Det er også klart at Oscar Agnarsson forlater klubben for å spille i svenske Warberg i Allsvenskan.