Johnny Petersen skal ikke lede Norge i den stundene kvalifiseringen. Foto: Ville Vuorinen

Petersen skal ikke lede Norge i kvalifiseringen i mai

Johnny Petersen leder ikke Norges menn når VM-kvalet drar i gang neste måned, det melder Norges Bandyforbund fredag ettermiddag.


Norges Bandyforbund la i dag ut melding om at Johnny Petersen ikke skal lede Norges menn i den stundende kvalifiseringen i latviske Koceni 25. til 28. mai.
– Kvalifiseringen skal spilles i Koceni i Latvia i perioden 25. – 28. mai. I den anledning er det med stor glede forbundet kan presentere et nytt herrelandslag bestående av unge og spennende spillere. Forbundet ser det som naturlig at landslagssjefen for U19 menn, Patric Jonsson, som kjenner disse spillerne godt, tar over som fungerende landslagssjef og leder laget under VM-kvalifiseringen, skriver de i meldingen. 

Patric Jonsson tar over landslaget for menn i den kommende kvalifiseringen melder Norges Bandyforbud fredag. Foto: Kent Henriksen

Landslagets sjef Johnny Petersen trakk seg i forbindelse med bråk i forkant av VM, og blir nå takket av NBF i meldingen som har blitt lagt ut fredag.
– Norges Bandyforbund takker Johnny Petersen og hans mannskap for deres lange og viktige bidrag til norsk innebandy og ønsker hele Norge «Velkommen inn» som tilskuere i en spennende, underholdende og engasjerende VM-kvalik og et påfølgende VM i Sveits i november, skriver de videre.