Thomas Stræte lå bak fem av åtte scoringer i kveld. Foto: Kent Henriksen

Påførte Tunet sitt første tap på nesten tre år

Det er nesten tre år siden Tunet tapte for Slevik, men i kveldens oppgjør ble det null poeng mot østfoldingene.

Tunet har hatt noen tunge dager etter tre kamper mot lag fra Østfold, og står igjen med tre poeng av ni mulige. Først ble det uavgjort og seier på straffer mot Sarpsborg, før det ble uavgjort og tap på straffer mot Greåker. I kveld ble det tap etter ordinær tid mot Slevik, et lag man sist tapte for 23. januar 2020, for nesten tre år siden. Bare en drøy uke tidligere den 16. januar 2020 hadde man tapt hjemme for Greåker, som er sist Tunet tapte hjemme etter ordinær tid i Høyenhallen i eliteserien.

Anført av poengkonge Thomas Stræte var Slevik det beste laget de to første periodene, og Tunet maktet ikke å få has på gjestenes førsteformasjon.

To reduseringer i den tredje perioden ble ikke nok, og da i tillegg Gustav Franzon scoret sitt tredje noterte seg Stræte for sin femte poeng (2+3) i kampen. Slevik vant til slutt 8-4 og kunne med det klatre forbi Nor 92 på tabellen og opp i ryggen på Tunet som ligger på andreplass, dog med en kamp mindre spilt enn Slevik. Greåker feirer jul og nytt år på topp av tabellen. KAMPFAKTA