Foto: Petter Alexandersen

Østensjø henter tre nye spillere

Østensjø har slitt denne sesongen og tar nå grep. Under juleferien har tre spillere blitt hentet inn.


Sanja Johansson fra IBF Dalen er klar for Østensjø. Svensken som er født i 2002 kommer fra Dalen som spiller i Allsvenskan Norra.  Hun har tidligere erfaring fra både Team Thorengruppe og i RIG Umeå på samme nivå. Hun var Norgesaktuell alt for et par år siden når hun på besøk i Oslo sammen med en lagvenninneog trente da med Monolitten i Bjølsenhallen, men den gangen ble det ingen overgang. 

Innebandyavisens ekspert har sett nysigneringen på nært hold.  
– Det er en spiller jeg har sett spille en del kamper faktisk, og jeg så trene i Bjølsenhallen. En meget bra forsterkning som hadde hevet alle lag i eliteserien.God spilleforståelse, brytesterk, bra blikk og god med ballen. Østensjø får den spillende backen de trenger som kan styre ting litt bakfra, gli forbi ledd og spille de ut av høyt press. Sanja vil nok gi de et solid løft og er en spiller som kan være den avgjørende brikken for at de skal slå noen av lagene foran seg på tabellen. En meget sterk forsterkning for den siste delen av sesongen og forhåpentligvis også for neste sesong, sier Alexandersen. 

Eline Ødegård-Risbakken skal spille i Østensjø på dobbellisens. Foto: Petter Alexandersen

Etter det Innebandyavisen kjenner til har Sanja signert en kontrakt på halvannet år med mulighet for hjemreise til sommeren om hun ikke trives. Planen er at hun skal debutere for Østensjø alt i morgensdagens kamp mot Sveiva hvis overgangen rekker å bli helt ferdig.  

I tillegg til Johansson er Eline Ødegård-Risbakken klar på dobbellisens fra Sarpsborg, og keeper Dzeneta Celhasic er klar på utlån fra Lyn. Ødegård-Risbakken fikk sin debut på A-laget til Sarpsborg sist sesong og gjorde da to mål på 17 kamper fra sin backplass.