Gjelleråsen kunne juble for tre viktige poeng i jakten på fornyet kontrakt og muligheten for å sluttspillet. Foto: Tor Anders Dalland

Opp på sikker grunn etter viktig seier

Det ble tre viktige poeng for Gjelleråsen i dagens bortekamp mot nykommer Ull/Kisa, og nittedølingene klatret opp på sikker plass igjen.

Akkurat som i det første møtet var det Gjelleråsen som stakk av med alle poengene. Joakim Bakkerud sendte hjemmelaget opp i ledelsen, men to kjappe scoringer fra Sindre Buraas og Even Rogne sørget for at Gjelleråsen ledet etter den første perioden.

Joakim Bakkerud sendte Ull/Kisa i ledelsen, men deretter ble det fem strake baklengs, før nykommerne klarte å skape spenning på slutten. Foto: Tor Anders Dalland
I midtperioden økte Robin Norstrøm og Ådne Mellum ledelsen for gjestene, som lå på usikker plass før dagens kamp.

Den tredje perioden var åtte minutter gammel da Norstrøm økte ledelsen til 5-1, men to reduseringer signert Marcus Andresen sørget for ny spenning. Den ble ikke mindre av at Jonas Bosson reduserte til 5-4 med halvannet minutt, men nærmere kom ikke Ull/Kisa, selv om det kokte godt på slutten av oppgjøret. KAMPFAKTA