Ull/Kisa tok sesongens tredje seier i ettermiddag. Foto: Kent Henriksen

Nykommerne opp på fjerdeplass etter seier

Det ble spennende da Akerselva fikk besøk av nykommer Ull/Kisa i ettermiddag.


Den første perioden var målløs halvveis, men så eksploderte det i Grefsenhallen. Først scoret gjestene Ull/Kisa selvmål, før Magnus Johnsen ordnet balanse i regnskapet. Mikael Broms ga hjemmelaget Akerselva ledelsen, men Albin Bruus Green og Dag Staffan Lindskog snudde på steken. Så scoret gjestene selvmål igjen men Petter Nygaard sørget for at Ull/Kisa kunne gå til pause med ledelse med scoring åtte sekunder før periodeslutt. 

I den andre perioden sørget Bendik Bjørgaas Austad for tomålsledelse, men Julian Ahlfors reduserte for hjemmelaget ikke mange minuttene etter. Med halvvannet minutt igjen fikset Sander Raab Owren balanse i regnskapet igjen med scoring for hjemmelaget. 

Den tredje perioden ble spennende, for det uavgjorte resultatet sto seg, og minuttene tikket mot straffekonkurranse. Da dukket Mathias Gram Larsen opp og scoret med litt over fire minutter igjen. Hjemmelaget Akerselva prøvde så godt de kunne, men klarte aldri å få inn utligningen, og isteden kunne gjestene juble for tre poeng og klatret opp på fjerdeplass på tabellen. KAMPFAKTA