Ida Sundberg bytter ut spill i allsvenskan for spill med Warbergs SSL-lag kommende sesong. Foto: Warberg IC

Norsk sentertalent klar for spill i verdens beste liga

U19-landslagets Ida Sundberg bytter ut Hagfors Uddeholm i allsvenskan med spill i verdens beste liga.


Ida Sundberg er klar for spill i legendariske klubben Warberg, der hun blir klubbkompis med Andreas Grønli som spiller på klubbens herrelag. Sentertalentet er fornøyd med å ha signert på en toårskontrakt for klubben som endte på 11. plass på tabellen sist sesong i Svenska Superligan.
– Det er naturligvis kjedelig å flytte fra Hagfors og den fine gjengen der, men samtidig føles det at det er riktig tid å riktig klubb for meg å flytte til, og ta det neste skrittet i min karriere, sier hun til klubbens hjemmeside. 

Ida Sundberg er født i Norge men flyttet i tidlig alder til Sverige, her i treningskamp under sist samling. Foto: Petter Alexandersen

Sundberg som er født i Norge, men som i ung alder flyttet til Värmland i Sverige har vært god for Hagfors og står bokført med 19 poeng (9+10) på 21 kamper i allsvenskan, der Hagfors endte på tredjeplass på tabellen. 

18-åringen blir trolig en av nøkkelspillerne på det norske U19-landslaget som spiller VM i månedskiftet august og september i polske Katowice.