Ida Sundberg gjorde en god kamp mot Endre i dagens SSL-oppgjør. Foto: Kent Henriksen

Norsk duell i jakten på sluttspill i Sverige

Ida Sundbergs Warberg og Line Trandum Terjesens Endre barket sammen i et til tider spennende oppgjør i jakten på sluttspillplass i kveld.

Både Ida Sundberg og Line Trandum Terjesen startet i lagenes tredjerekke, men fikk sparsommelig med spillertid i den første perioden, en periode som endte uavgjort 2-2.

I midtperioden gjorde Sundberg sakene sine bra og fikk mer spilletid, men det var Endre som styrte mye av det som skjedde utpå dekket i Sparbanken Wictory Center, og scoret tre ganger uten replikk.

Line Trandum Terjesen fikk begrenset med spilletid i oppgjøret mot Warberg. Foto: Kent Henriksen

Den tredje perioden starter med en ny scoring for gjestene som går opp i 6-2 ledelse, vondt blir verre halvveis i perioden da Endre øker til 7-2. Warberg tar timeout, og da kommer en redusering omgående. Gleden blir kortvarig da Endre øker til 8-3 og de 513 fremmøtte fortviler. 9-3 kommer i tomt mål og Endre vinner den viktige kampen i jakten på sluttspill. KAMPFAKTA