Sebastian Kämpe scoret to ganger i dagens kamp mot Harstad. Foto: Glenn Selbo

Nor 92 til topps på tabellen

Brødrene Kämpe herjet med Harstad da Nor 92 klatret opp til topps på tabellen i eliteserien.

Med en kamp mer spilt enn Tunet og Greåker er Nor 92 serieleder i eliteserien for menn etter dagens kamper. Det etter seier over Harstad i ettermiddag der brødrene Philip (3+0) og Sebastian Kämpe (2+1) herjet sammen med Jørgen Becher (0+3) for Nor 92.

Hjemmelaget ledet 3-1 etter den første perioden, etter en scoring hver av Kämpe-brødrene, og en redusering fra Ivo Balodis og en scoring fra Didrik Ripel for hjemmelaget.

I midtperioden sørget Philip Kämpe og Kristoffer Bakke for 5-1 ledelse foran den siste perioden. Harstad klarte på tross av 11 skudd i perioden ikke få hull på Samu Kirjonen som på nytt gjorde en god kamp mellom stolpene mot harstadværingene.

Der var det spilt i 37 sekunder da Mika Heikurainen reduserte, og da Panu Kotilainen bare et par minutter senere reduserte på nytt, var det 5-3 og ny nerve i kampen. Storebror Kämpe scoret sitt tredje for dagen og økte ledelsen til tre mål i det niende minutt, men Balodis og Heikurainen scoret to mål på 34 sekunder og redusert til 6-5. Med tre minutter igjen av kampen satte Sebastian Kämpe inn 7-5 og fastsatte sluttresultatet i kampen for Nor 92. KAMPFAKTA