Det ble en tøff kamp for Tunet også søndag, der det drøyde langt ut i midtperioden før det ble scoringer. Foto: Børge Andreassen

Nok en jevn kamp i Stavanger

Det ble Tunet som stakk av med seieren i Storhaughallen, men det ble jevnt nok en gang mot Stavanger.

Marte Pedersen, Josefine Bjercke og Hedda Pjaaka sto for scoringene da Tunet slo Stavanger i ettermiddag, men det var ikke uten at det ble tøffere enn man hadde håpet på. Det var målløst etter den første perioden, og først i det 14. minutt av midtperioden fikk gjestene hull på byllen, men da kom det å andre siden to scoringer på femten sekunder fra Pedersen og Bjerce. I den tredje perioden ordnet Pjaaka 3-0, men Marte Sunde reduserte rett etterpå. Det ble ingen flere scoringer i kampen, og Oslo-laget kunne reise hjem med full pott etter to serierunder. KAMPFAKTA