Thomas Stræte og Slevik klarte ikke å slå Sarpsborg i ordinær tid, men fikk med seg et ekstrapoeng etter straffeslagskonkurranse. Foto: Kent Henriksen

Nervepirrende kamp i kveldens Østfold-derby

Det ble jevnt og spennende da Sarpsborg fikk besøk av Slevik i kveld i dagens Østfold-derby.

Slevik var best i starten av lokaloppgjøret mot Sarpsborg. Scoringer fra Marcus By, Gustav Franzon og Jesper Engbom sørget for tomåls ledelse etter den første perioden, Sarpsborgs mål ble scoret av Imre Ødegård-Risbakken.

I den andre perioden gikk sarpingene opp til 4-4 etter scoringer av Christoffer Gjødalstuen, Ødegård-Risbakken og et selvmål. Sleviks scoring sto By for. Thomas Stræte sendte gjestene i føringen før Eskil Gagnås sørget for ny tomålsledelse. Med halvminuttet igjen gjorde Sivert Østerås mål og sørget for 5-6 redusering før den andre pausen.

Tre minutter ut i den siste perioden scoret Patrick Hjemgård på gamle lagkamerater, og stillingen var 6-6 i Skjeberghallen. Ingen av lagene klarte å score mer i den tredje perioden, og da gikk oppgjøret til straffeslag om ekstrapoenget. Der er det Slevik som drar det lengste strået, der Thomas Stræte, Andreas Eide og Marcus By scorer, samtidig som bare Sarpsborgs Fredrik Gjødalstuen klarer å overliste målvakten. KAMPFAKTA