Sleviks Thomas Stræte har bokført 999 poeng i eliteserien for menn så langt i karrieren, i dag kan han skrive historie nok en gang mot Harstad. Foto: Kent Henriksen

Når Stræte historisk milepæl i ettermiddag mot Harstad?

Tre kamper i eliteserien for menn i ettermiddag, der den største spenningen er knyttet til Thomas Strætes jakt på milepælen 1000 poeng i eliteserien.


Harstad-Slevik
14.00 Harstadhallen

Nestjumbo Harstad har litt av en oppgave foran seg, da solide Slevik kommer på besøk. Gjestene har vist god form i det siste, det er mer enn man kan si om Harstad som gikk på et stygt tap mot Sarpsborg sist. Krydderet i dagens kamp er at Thomas Stræte jakter på sitt 1000. poeng i eliteserien, og selv om det vært poengtørke i det siste er det stor sjanse for at milepælen er hans etter dagens oppgjør der Slevik er storfavoritter. 

Coolbet odds: Harstad 16.00 uavgjort 15.00 Slevik 1.03

SE KAMPEN / LIVE


Sandnes-Sveiva
14.30 Hanahallen

Tøff oppgave også denne helgen for Sandnes da Sveiva kommer på besøk. Gjestene har vist at de blir å regne med i årets sesong, og kommer garantert å gi vestlendingene en formidabel oppgave hvis de ønsker poeng i dagens kamp. To lag som er glade i å angripe, men kanskje ikke like glade i å gjøre jobben bakover. Her kan det fort bli mange scoringer, og kanskje også spennende hele veien?

Coolbet odds: Sandnes 5.50 uavgjort 8.50 Sveiva 1.26

SE KAMPEN / LIVE


Akerselva-Greåker
15.00 Grefsenhallen

Akerselva imponerte ingen i midtuken, og kvaliteten må opp mange hakk i dagens oppgjør om man vil kunne matche serietoer Greåker. Gjestene på sin side fikk jobbe hardt for poengene sist kamp, og er nødt å sanke trepoengere fremover for å henge med serieleder Tunet. Det tror nok vi de gjør i ettermiddag, men kampene mot Akerselva har hatt en tendens å kunne bli ganske jevne. 

Coolbet odds: Akerselva 13.00 uavgjort 14.00 Greåker 1.05

LIVE

Les mer om:

eliteserien menn