Dalens norske superstjerne Ketil Kronberg har skrevet under ny kontrakt med SSL-klubben. Foto: Peter Bohlin

Nå er det klart at legenden fortsetter

Han har signalisert tidligere i vår at det gikk mot en fortsettelse i verdens beste liga, men nå er det endelig bekreftet at det blir en ny sesong for Ketil Kronberg i SSL.


Ketil Kronberg som scoret flest mål for Dalen og er en levende legende i den svenske SSL-klubben, går inn i sin femtende sesong i Umeå-klubben. Den norske stjernen har skrevet under en ny avtale som strekker seg over neste sesong. Det er en avtale som Dalens klubbdirektør Urban Karlsson er godt fornøyd med å ha landet denne uken. 
– Jeg er utrolig fornøyd med at vår lagkaptein Ketil Kronberg har skrevet under ny kontrakt. Ketil er en spiller som alltid gjør sitt ytterste for at laget skal lykkes, og han er en «superkille» i laget og han har under hele sin tid i Dalen alltid levert et spill i verdensklasse, sier Karlsson i en pressemelding. 

Kan Ketil Kronberg få krone sin lange karrierer i verdens beste liga med gull kommende sesong? Foto: Peter Bohlin

Kronberg gjorde 19 poeng (13+6) på 14 kamper sist sesong, der ti av poengene kom i sluttspillet der Dalen røk i kvartfinalen mot Daniel Gidskes Mullsjö. Nordmannen hadde en sesong som startet med store skadeplager, men vel tilbake på banen i SSL igjen gjorde han sakene sine bra og scoret bland annet i comebacket. 
– Etter forrige sesong der jeg mistet mange kamper etter en operasjon i hånden, kjenner jeg så klart et stort sug etter å starte neste sesong med en god forsesong i ryggen. Jeg synes vårt nye spillesystem har gitt meg et nytt kick og ser frem til å utvikle spillet videre sier, Kronberg i samme pressemelding. 

Lagets hovedtrener har jobbet sammen med den norske 40-åringen i en årrekke. 
– Den tiende sesongen sammen med Ketil, for en ære og hvilken underbar personlighet å dele min tid i Dalen sammen med. Ketil er fortsatt en stor hærfører på banen og en klok leder og forebild for vårt lag, sier hovedtrener Jonatan Brolin. 

Les mer om:

SSL Ketil Kronberg Dalen