Helena "Myggan" Rivedal Lindberg var sentral da Østensjø vant sin første kamp i eliteserien, her i kamp mot Gjelleråsen tidligere i sesongen. Foto: Kent Henriksen

«Myggan» sentral da Østensjø slo Stavanger

Helena «Myggan» Rivedal Lindberg er en legende i både norsk og svensk innebandy, i kveld var 46-åringen sentral da Østensjø vant for første gang i eliteserien.

260 tilskuere hadde fylt opp Bøler idrettshall da Østensjø hadde snusen på seier, da Stavanger kom på besøk. Slaget mellom nykommerne startet med en målløs åpningsperiode, før hjemmelaget fikk det til å løsne.

Før var Anette Fjeld frempå og sendte Østensjø i ledelsen, så var det Josefine Wike som overlistet gjestenes målvakt to sekunder før den andre pausen. Begge scoringer med assist fra legenden Lindberg.

I den tredje perioden fikk Østensjø en drømmestart, da Sonja Freng Mathisen økte ledelsen til 3-0 etter bare 19 sekunder. Vondt ble verre da hjemmelaget fikk straffeslag minuttet etter, og Lindberg fant nettmaskene. Selv om gjestene kjempet og slet for en redusering, klarte de aldri å overliste Julie Sundar Rostad som holdt nullen i 4-0 seieren. KAMPFAKTA