Fredrikstads unggutt Ola Finess Liseth scoret, var nest sist på en scoring og satt utvist to ganger i dagens lokaloppgjør mot Slevik. Foto: Kent Henriksen

– Mistet hodet litt i starten

Ole Finess Liseth figurerte flittig i målprotokollen i dagens lokaloppgjør, og selv om unggutten var skuffet over egen innsats i dag har han vært en av Fredrikstads beste spillere så langt i høst.


Fredrikstads Ola Finess Liseth har vært en frisk pust for østfoldingene så langt i sesongen, i dagens lokaloppgjør var han flittig notert i målprotokollen, med plass på botbenken, scoring og en assist da Fredrikstad målte krefter med Slevik. 
– Jeg er ganske skuffet over egen innsats, spesielt med to utvisninger, der jeg mistet hodet litt i starten av kampen. Jeg prøvde å heve meg etter det, men vi får det ikke helt til, og vi slipper inn en del dumme mål i kampen føler jeg, sier Finess Liseth til Innebandyavisen.

Det ble 4-9 tap for Slevik i dagens lokaloppgjør, i en kamp der Fredrikstad får delvis godkjent mot et av årets tippede topplag.
– Vi er delvis på nivå, men vi tar en del dumme valg. Så det blir som det blir. 

Det har blitt elleve poeng (6+5) på ti kamper denne sesongen, og 19-åringen at han har fått et aldri så lite gjennombrudd for østfoldingene.
– Det har gått over allt forventning egentlig, så det er litt kjipt at jeg skal inn i militæret nå. 

Hovedtrener Erik Hæren skryter også av unggutten, som vært en av Fredrikstads beste spillere i høst. Fredrikstad ligger på femteplass på tabellen med ti poeng. 
– Det er en kriger, uslepen diamant, med bra skills og som skaper mye sjanser, så det er synd at vi mister han i januar. Han har utviklet seg masse, men har også trent mye og er en uortodoks spiller som er spennende og morsom å se på, synes Fredrikstads trener.